Roomss-Apartment Plakias . Costas & Chrysoula




 http://costas-plakias-apartments.gr/reservations.aspx?lan=gr

 Roomss-Apartment  Costas & Chrysoula
τηλέφωνο:28320-32242-+30.6977382191
mail:info@costas-plakias-apartments.gr

Ένα θερμό καλωσόρισμα στα Costas & Chrysoula δωμάτια και διαμερίσματα ,σε ένα πολύ φιλόξενο τμήμα του Πλακιά μόλις 50 μετρα απ'την παραλία. Απολαύστε τις διακοπές σας και τον ήλιο στο ήσυχο περιβάλλον μας δίπλα στην πισίνα, παίζοντας τάβλι και απολαμβάνοντας δροσιστικά ποτά κατευθείαν από το poolbar μας. 


Από το 1986, ως μια οικογενειακή επιχείρηση και πρόσφατα ανακαινισμένη, φροντίζουμε για την καλοπέραση, άνετη διαμονή και ξεκούραση των πελατών μας, οι οποίοι μας ανταμοίβουν με την επιστροφή πολλών εξ αυτών κάθε χρόνο.

Γνωρίστε την έννοια της κρητικής φιλοξενίας, ανακαλύψτε τις φυσικές ομορφιές αυτού του τόπου, ταξιδέψτε με τους ήχους της κρητικής λύρας, γευθείτε την παραδοσιακή κουζίνα, επιλέγοντας τη διαμονή σας κοντά μας, στο νότιο αυτό άκρο που το αγκαλιάζουν τα φαράγγια του Κουρταλιώτη και Κοτσυφού και που ατενίζει το Λιβυκό πέλαγος.
 Roomss-Apartment  Costas & Chrysoula
τηλέφωνο:28320-32242-+30.6977382191
mail:info@costas-plakias-apartments.gr

Τα διαμερίσματα και στούντιο μας βρίσκονται σε ένα παράδρομο που χρησιμοποιείται κυρίως από τους επισκέπτες μας, στο κέντρο του Πλακιά και μόλις λίγα μέτρα από την παραλία, διασφαλίζοντας έτσι μία ήσυχη διαμονή αλλά και άμεση πρόσβαση στην παραλία, σε εστιατόρια,σ' άλλα καταστήματα αλλά και υπηρεσίες. 

Επιπλέον η τοποθέτησή του  το καθιστά κατάλληλο για οικογένειες με παιδιά καθότι δεν υπαρχει διέλευση αυτοκινήτων. Η πισίνα που διαθέτουμε καθώς και ο καθιστικός χώρος με το poolbar είναι σε διαθεσιμότητα όλη μέρα μέχρι αργά το βράδυ, για να σας προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης.
 Τα δωμάτια είναι όμορφα επιπλωμένα και πρόσφατα ανακαινισμένα, το καθένα έχει ιδιωτικό μπάνιο και μπαλκόνι. Η καθαριότητα και η περιποίηση τους είναι το βασικό μας μέλημα. Τα στούντιο είναι εξοπλισμένα με κουζίνα, ενώ τα διαμερίσματα διαθέτουν δύο δωμάτια και κουζίνα.